Mit együnk és mit ne bélrák ellen?
2011.06.10. 01:12 - Életmód
A kutatási eredmények alapján a sült marha-, bárány- és sertéshús növeli a betegség kialakulásának kockázatát, míg a fokhagyma, a kalcium és nagyobb mennyiségű rostdús élelmiszer fogyasztása védelmet nyújthat a bélrák ellen.
(HáziPatika.com - Teljes hír megtekintése)
Szavazás létrehozásához jeletkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!
Hozzászólások
Szólj hozzá te is!Még nincs hozzászólás a cikkhez.
A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!
Mit együnk és mit ne bélrák ellen?
A kutatási eredmények alapján a sült marha-, bárány- és sertéshús növeli a betegség kialakulásának kockázatát, míg a fokhagyma, a kalcium és nagyobb mennyiségű rostdús élelmiszer fogyasztása védelmet nyújthat a bélrák ellen.
(HáziPatika.com - Teljes hír megtekintése)
eredmény, kutatás