Életmód hírek

Mit együnk és mit ne bélrák ellen?

2011.06.10. 01:12 - Életmód

eredmény, kutatás

A kutatási eredmények alapján a sült marha-, bárány- és sertéshús növeli a betegség kialakulásának kockázatát, míg a fokhagyma, a kalcium és nagyobb mennyiségű rostdús élelmiszer fogyasztása védelmet nyújthat a bélrák ellen.

(HáziPatika.com - Teljes hír megtekintése)

Szavazás létrehozásához jeletkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!

Hozzászólások

Szólj hozzá te is!

Még nincs hozzászólás a cikkhez.

A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!


Mit együnk és mit ne bélrák ellen?

A kutatási eredmények alapján a sült marha-, bárány- és sertéshús növeli a betegség kialakulásának kockázatát, míg a fokhagyma, a kalcium és nagyobb mennyiségű rostdús élelmiszer fogyasztása védelmet nyújthat a bélrák ellen.

(HáziPatika.com - Teljes hír megtekintése)

eredmény, kutatás

 Kapcsolódó videók: