Tökéletes nyári ízek, télre is – tippek, fortélyok
2011.06.07. 08:59 - Életmód
Nyár elejétől igazi íz-és színkavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon. Sorra érnek a zamatos, illatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel hívogatnak a paradicsomok, a haragos zöld és napsárga paprika harsog a fogunk alatt, a vasárnapi rántott hús mellett friss, fokhagymás uborkasaláta ingerkedik. De hogy menthetnénk át mindezt télre, hogy ne csak emlék legyen?
(HVG - Gasztronómia - Teljes hír megtekintése)
Szavazás létrehozásához jeletkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!
Hozzászólások
Szólj hozzá te is!Még nincs hozzászólás a cikkhez.
A hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy regisztrálj oldalunkon!
Tökéletes nyári ízek, télre is – tippek, fortélyok
Nyár elejétől igazi íz-és színkavalkád vár bennünket a kertekben és a piacokon. Sorra érnek a zamatos, illatos, vitamindús gyümölcsök és zöldségek. Piros színükkel hívogatnak a paradicsomok, a haragos zöld és napsárga paprika harsog a fogunk alatt, a vasárnapi rántott hús mellett friss, fokhagymás uborkasaláta ingerkedik. De hogy menthetnénk át mindezt télre, hogy ne csak emlék legyen?
(HVG - Gasztronómia - Teljes hír megtekintése)
illat, piac